Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Egy mintás felsőt kap ajándékba,

ha vásárol két egyszínű felsőt!

A földszinten összegyűjtöttünk jó sok egyszínű felsőt. Vannak itt pamut galléros pólók és pamut topok kettes csomagban 2.990 Ft-ért, viszkóz felsők sok színben 6.990 Ft-ért (Ezeket a felsőket használjuk mi is munka közben.) pamut blúzok fehér és világoskék színben 7.990 Ft-ért.

Ezek mindegyike szükséges tartozéka a női alapruhatárnak. Ha ezekből 2 db-ot megvásárol, akkor ajándékba kap mellé egy tetszőleges mintás felsőt, abból a több száz darabból, amit jelenleg megtalál üzletünkben. Ha eljön és megnézi a választékot meg az árakat, akkor Ön is meg fogja érteni, hogy ez az ajánlat annyira jó, hogy más kedvezménnyel nem tudjuk összevonni.
Nézze meg ízelítőnket az oldal aljára görgetve!

Hogy legyen helye a sok felsőnek egy csomó nyári nadrágot és az összes halásznadrágot felvittünk az emeletre. Ez azért nagyon jó Önnek, mert amit most az emeleten megvásárol, annak a felét visszakapja vásárlási utalványban. Az emeleten nem csak nadrágok vannak ám. Több mint 4000 termék várja Önt. A rengeteg nadrág mellett talál ott ruhákat, kosztümöket, blézereket, szoknyákat, dzsekiket és blúzokat is. Íme néhány fotó az emeleti készletről:

Ajánlatunk 2022. július 23-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Mind a(z) 31 találat megjelenítve

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0