JELENLEG ELÉRHETŐ

0

BELÉPŐJEGY

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Lady Sale Női Ruha Outlet
Bp. VI. Jókai u. 28. (A Nyugatitól 2 percre),
+36 20 94 777 34
Nyitva tartás:
H, K, SZe, P: 10-19, CS: 10-20, Szo-V: 9-17

Így szerezhet ÁKOS VIP koncertjegyet ajándékba

ÁKOS – FEL A SZÍVEKKEL TURNÉ 2021 – BUDAPEST PARK 2021.07.23.

Az egyik legnépszerűbb magyar előadó koncertjén résztvenni már önmagában is nagy élmény, akár a kordonnál ugrálva vagy a sokadik sorban nyakat nyújtogatva, de próbálta már VIP körülmények között?

Már a beléptetéskor érezni fogja a különbséget. Ha a főbejárattal szemben áll, akkor jobb oldalt a Kvassay Jenő út felől a Hoppá bejáraton keresztül közelítheti meg a helyszínt. Innen pár lépcsőfokon át vezet az út az Evergreen Skyboxba, amelynek panorámateraszáról tökéletesen rálát majd a színpadra. Ebbe az elkülönített kis luxusvilágba csak 20 Lady Sale vásárló juthat fel, a többieket a biztonsági őr fogja visszafordítani. Teszi ezt azért, hogy Ön kényelmesen, zsúfoltságtól mentesen, felhőtlenül tudja élvezni a koncertet.

Természetesen Ön bármikor elhagyhatja a skyboxot és visszatérhet oda kedve szerint, de erre nem lesz szüksége, ugyanis a  skyboxhoz külön mosdó tartozik, továbbá bekészítünk Önnek egy saját sörcsapot, ásványvizet és szénsavas üdítőket, szendvicseket, pogácsát, gyümölcsöket, amelyekből kedve szerint bármennyit fogyaszthat, ha a koncert közben megéhezne vagy megszomjazna.

A skyboxhoz egy kényelmes légkondis pihenő is tartozik, ahol a koncert előtt vagy után ledőlhet a kanapén.

Összesen 20 fő részére tudjuk nyújtani ezt a felejthetetlen élményt.

A belépőket az első 20 ember kapja ajándékba, akik mostantól, július 14-én 18:00 óráig legalább 80.000 Ft értékben vásárolnak  Lady Sale vásárlási utalványt.

Az utalványokat akár azonnal, de legkésőbb 2021. november 30-ig bármire elköltheti az üzletben vagy a webshopban akár több részletben is. Akár akciókban is, mindenféle megkötés nélkül, mintha készpénzzel fizetne. Sőt az utalványokat a MrSale Öltönyüzletben is ugyanilyen feltételek mellett elfogadják. 

 

Ha szeretne ott lenni Ákos koncertjén az Evergreen Skyboxban, akkor a lap alján válassza ki az Önnek legjobban tetsző utalványt és rendeljen belőle 16 db-ot! vagy jöjjön el az üzletünkbe és vásárolja meg ott. (Az utalványok csak a mintájukban különböznek tartalmilag egyformák.)

Online rendelés esetén fontos, hogy az utalványok árának július 14-ig meg kell érkeznie hozzánk.

 

Ajánlatunk 2021. július 13-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze. Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor a linkre kattintva most megteheti: regisztrálok

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0