Így vegyen nadrágot 2990 Ft-ért!

Több, mint 400 db nadrágot leáraztunk 5.990 Ft-ra!
Ha vesz mellé egy felsőt is, akkor a nadrágot 2.990 Ft-ért kapja meg!

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezek mind teljesen hibátlan, a szezonnak megfelelő tavaszi nadrágok, mindenféle fazonban és színekben. 34-es konfekció mérettől egészen 62(!) extra méretig. Vannak köztük, klasszikus fazonú ünneplő nadrágok, vékony, nyári pamutnadrágok, halásznadrágok, farmerek, mintás, hímzett, gumis, fűzős, gombos, cipzáras, rojtos, csípőnadrágok, magasderekú, egyenesszárú, bőszárú, szűkszárú …

Egyszóval a sokféle és nagyon vegyes nadrágunkat mind felhordtuk az emeletre és adtunk nekik egy egységes 5.990 Ft-os árat.

Ezen nadrágok árát 2.990 Ft-ra csökkentjük, abban az esetben, ha a nadrág mellé vásárol egy bármilyen felsőt.

A webshopból is megrendelhető ez a 4 nadrág felsőkkel együtt, ugyanilyen feltételek mellett, de a boltban sokkal több féléből válogathat kényelmes próba lehetőséggel, türelmes, szakértő segítséggel!

 

 

Ajánlatunk 2023. április 15-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0