Minden második
halásznadrág 80% engedménnyel!

Vegyen két halásznadrágot és az olcsóbbat 80% kedvezménnyel
azaz
ötöd áron kapja meg.
Az ajánlat online még elérhető!

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Válogasson kedvére a lenti termékekből. Megrendelheti online házhozszállítással vagy személyes átvétellel is, kényelmes próba lehetőséggel. 
Amint a második halásznadrágot is a kosárba teszi, a rendszer automatikusan megadja az olcsóbból a 80% kedvezményt. Próbálja ki!

A webáruház nem tartalmazza az összes termékünket. Ha szeretne a teljes kínálatból válogatni, jöjjön el üzletünkbe személyesen!

Az online rendelt termékekre is érvényes 100%-os időkorlát nélküli garanciánk, melynek részleteit a garancia menüpontban olvashatja el.

Ha megrendeléskor a megjegyzés mezőben megírja nekünk mell, derék és csípőbőségét centiméterben, akkor a megrendelt termékek méretét visszaellenőrizzük és ha méretproblémát tapasztalunk, felhívjuk és egyeztetünk.

+1 tipp: vegyen az új nadrágjához egy szép övet is!

 

 

+ még 1 tipp: az új nadrágokhoz válogasson szebbnél szebb felsőink közül is!

 

 

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0