Szeretnék adni 2.000 + 4.000 Ft-ot,

és azt is elmondom, miért…

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szeretnénk kipróbálni valamit, és ehhez kérem a segítségét.
Vállalkozásunk egyik legjelentősebb költségeleme a hirdetési költség. Sajnos egyre nehezebb olyan helyeket találni, ahol eredményesen lehet elkölteni a hirdetésre szánt összeget.

Arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk mi történik, ha a hirdetési költséget inkább a vevőink között osztjuk szét. Egyszer már csináltunk ilyet és akkor sikerült mozgósítani a vevőinket, de sajnos az új vevők száma a hirdetés hiányában visszaesett. Ezért most egy új konstrukciót próbálunk ki.

Osztottunk-szoroztunk, egy kicsit felfelé kerekítettünk és az jött ki, hogy mindenki, aki július 16-ig  eljön hozzánk  kap 2.000 Ft-ot a hirdetésiköltség-megtakarításunkból.

Ezt a 2.000 Ft-ot Önnek adjuk egy kupon formájában.
A 2000 Ft-os kupont arra költi, amire csak szeretné.

A kupont itt tudja letölteni: 2.000 Ft-os kupon
Ez a kupon máris az Öné, nincs más dolga, mint a linkre kattintani és letölteni.
Ha a pénzárunkban bemutatja a kupont a telefonján vagy kinyomtatva, akkor 2.000 Ft értékben elfogadjuk. A kupont a webáruházban is be tudja váltani, ehhez a kuponkódot kell megadnia a webáruház pénztárában.

De ez még nem minden. Ha nem egyedül látogat meg minket, hanem hoz magával valakit, aki még nem járt soha a Lady Sale-ben, akkor a 2.000 Ft-os  kupon mellé egy 4.000 Ft os utalványt is kap.
Egy ilyen 4.000 Ft-os utalványt az Önnel, érkező vendég is kap majd.

Egy utalvánnyal egy termék vásárolható és egy termék vásárlásához egy utalványt használhat fel.

Bár az utalványt bármire felhasználhatja, kedvcsinálónak bemutatom a múlt hét legkelendőbb termékeit:

Ja, majdnem elfelejtettem, ha a vásárlás végén legalább 9.000 Ft-ot fizet a kasszánál készpénzben vagy bankkártyával, akkor vendégül látjuk egy fagylaltkehelyre is.

Hozza el egy barátnőjét, kollégáját, családtagját válogassanak a sok szép ruha közül, költsék el a kuponokat, végül fagyizzanak egy jót!
Tegyenek élménnyé egy egyszerű hétköznapot!
Mi várjuk Önöket.

Ajánlatunk 2022. július 16-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

1–60 termék, összesen 250 db

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0