Környezetbarát csomagolás!

A környezet védelme érdekében, már évekkel ezelőtt megszüntettük az ingyenes papír vagy nejlonzacskókat. Most 50 Ft-ba kerül nálunk a zacskó, amit csak akkor adunk, ha a vevő kéri. Mostanában ez egyre ritkább, a legtöbb vevőnk már hoz magával szatyrot. Amíg ingyen és automatikusan adtuk a nejlonzacskót, tízezres nagyságrendű volt az éves zacskófogyasztásunk, és ennek döntő része egy használat után a szemétbe került. Amióta pénzt kérünk a nejlonszatyorért ennek töredéke, 5-600 db fogy több évente. Erre az eredményre büszkék vagyunk.

A Föld is biztosan hálás ezért, de ha a vevőink elégedettsége közben csökkent, akkor mi még nem dőlhetünk hátra.

Igyekszünk abba az irányba terelni a dolgot, hogy az egyszer használatos zacskók helyett valami tartósan hasznos dologba csomagoljunk. Ha már pénzt kérünk a csomagolásért, akkor valami olyat adjunk, ami nem azonnal a kukába kerül, hanem még sokáig szívesen használják.
Most nyáron például csomagolásként egy nagyon praktikus és szép strandtáskát ajánlunk fel. A strandtáska ára 3.990 Ft, de ha mást is vásárol és nejlon zacskó helyett a strandtáskát választja csomagolóanyagnak, akkor 1.590 Ft-ért juthat hozzá egy gyönyörű és praktikus strandtáskához.

Ha megtetszett a strandtáska, rendelje meg 3.990 Ft-ért, de ha rendel mellé még egy terméketm akkor 1.590 Ft-ért kapja meg. Rendelek egy strandtáskát

Ruhákhoz, kosztümökhöz, kabátokhoz a ruhazsákot ajánljuk, ennek ára szintén 1.590 Ft. Ruhazsákban a zacskóval ellentétben gyűrődésmentesen és kényelmesen lehet a ruhát szállítani és az otthoni tároláshoz is nagyon hasznos.

Ha megtetszett a ruhatáska, rendelje meg most! Rendelek egy ruhazsákot

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0