Örömanya ruha

Fergeteges nadrágvásár! Vigyen haza egy nyári nadrágot akár ingyen!
Kattintson ide a részletekért!

 

szabályok           lehetőségek          kiválasztás         méretek         átöltözős ruha

Mit viseljen az örömanya az esküvőn?

Az esküvőn a menyasszony és a vőlegény édesanyja kapja a rendkívül megtisztelő örömanya szerepét. Az örömanyák, általában az esküvő szervezésében is aktívan részt vesznek és a rendezvény alatt mindent megtesznek, hogy a nagy nap örökre emlékezetes maradjon a fiatal pár számára. A ceremónián egyfajta házigazdaként ügyelnek arra is, hogy a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt. Az örömanya szerepe kulcsfontosságú az esküvőn így elég sok szempár szegeződik rá, ezért a tökéletes örömanya ruha kiválasztása nagyon fontos feladat.

Két nagyon fontos szabályt kell betartani örömanya ruha választásakor:

Teljesen érthető, hogy az örömanya lélegzetelállítóan jól szeretne kinézni gyermeke esküvőjén, de arra azért figyeljen, hogy ne akarja túlragyogni a menyasszonyt!

Fontos, hogy az örömanya ruha elegáns és ízléses legyen, de sokkal fontosabb, hogy a viselője jól érezze magát benne! Ez alatt nem csak azt értem, hogy a ruha kényelmes legyen, bár ez is nagyon fontos, hiszen elég hosszú időt kell eltölteni benne. Inkább arra gondolok, hogy érezze a ruhát magáénak, legyen benne magabiztos, ne feszengjen benne!

Lehetőségek örömanya ruha összeállítására:

A leggyakoribb örömanya öltözet a komplé, amely egy ruhából és egy hozzá tökéletesen passzoló blézerből áll. Ez egy teljesen komplett öltözet egy harisnyán és egy cipőn kívül már semmi másra nem lesz szüksége. Téli esküvők esetén, még egy szövetkabát azért elkél majd.

Komplét összeállíthatunk mi magunk is. Első lépésként keresünk egy a fenti két pontnak megfelelő alkalmi ruhát. Szerencsés az örömanya, aki rátalál a Lady Sale ruhaboltra. Mert nálunk több száz féle ruhából választhatja ki a megfelelőt. Higgye el ez nem túlzás, tényleg elképesztő a választékunk!

Van egy harmadik utas megoldás is. Ilyenkor egy fekete vagy sötétkék alkalmi nadrág vagy szoknya mellé keresünk egy alkalmi felsőt vagy topot, majd kiválasztjuk a hozzá passzoló blézert és így építjük fel az örömanya kosztümöt. Ennek a megoldásnak kétségtelen előnye, hogy ezek a ruhadarabok az esküvő után külön vagy így együtt is használhatóak.

A kiválasztás. Bízzon az eladóinkban!

Mivel a választék tényleg nagy, engedje, hogy segítsünk. Bízzon eladóink szakértelmében, akik néhány kérdés feltétele után megtalálják Önnek alkatilag, színvilágban és kényelmileg megfelelő darabokat! Értünk hozzá, hiszen nap, mint nap ezzel foglalkozunk. Nagyon fontos, hogy ne döntsön ránézésre! Alkalmi ruhák esetében különösen fontos, hogy felpróbálja és a tükör előtt hozza meg a döntést! Az alkalmi ruhák vállfán nem úgy mutatnak, mint felvéve. Ha megtaláltuk az alkalmi ruhát, akkor keresünk egy színben passzoló alkalmi blézert és egy harisnyát és máris készen van a tökéletes örömanya öltözet.

Pár szó a méretekről

Sajnos a ruhák méretezése nincsen szabványosítva. Nálunk egyszerre legalább 20, de ha mindent beleszámolunk akár 30 gyártó termékeivel is találkozhat. Még a méretezés módja sem egységes. Van aki a hagyományos konfekcióméretet használja és 34-től 56-os méretig számozza a ruhákat. Van, aki az S, M, L, XL szisztémát alkalmazza, de még ez a legkisebb baj. A nagyobb probléma, hogy minden gyártó máshol határozza meg a középméretet és ehhez képest készíti el a szériát, aminek eredményeként, azonosan számozott ruhák között, akár két méret eltérés is lehet a valóságban. Ezért ismét azt javasoljuk, inkább az eladókban bízzon, és ne tulajdonítson túl sok jelentőséget a ruhába vart méretnek!

Az átöltözős ruha

Érdemes az esküvőre átöltözős ruhával is készülni. Egyrészt bármikor történhet baleset és az elég kellemetlen, ha az egész estét egy kávéfoltos ruhában kell végigcsinálni. Az is bevett szokás, hogy a szertartáson viselt elegáns ruhakölteményt éjfél után, ahogy a hangulat lazul egy kellemesebb táncálló ruhára cserélik.

 

A legfontosabbat hagytam a végére. Ha esküvőre készül, akkor az első útja a Lady Sale ruhaboltba vezessen és akkor, amit itt leírtunk, azt megmutatjuk a gyakorlatban is.

Üzletünk elérhetősége

 

Meghökkentő kedvezmények kizárólag törzsvásárlóink részére

Értesüljön időben hirleveleinkből a kedvzezményekről! Regisztráljon és egy kendőt kap ajándékba!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0