80% kedvezmény minden második
nyári és alkalmi ruhára!

A nyári és alkalmi ruhák ára 12.990 Ft – 29.990 Ft, az örömanya ruhák és komplék ára 32.990 – 69.990 Ft.

Ha bármilyen két nyári vagy alkalmi ruhát vásárol, az olcsóbb árából 80% kedvezményt kap, azaz annak csak a 20%-át kell kifizetnie.

Mikor kell egy nőnek egyszerre két nyári/alkalmi ruha?

Esküvőn, ha nem is veszi fel, abban a biztos tudatban mulathat, hogy ott lapul egy tartalék ruha az autóban.

Nyaraláskor, ha nem szeretne minden este másik partszakaszon sétálni. Mert ugye egy nő sem akar két egymást követő napon ugyanott, ugyanabban az időben, ugyanabban a ruhában megjelenni.

Hétköznapokon, mert egy lenge nyári ruha kellemes viselet a hőségben és ruhából sohasem elég.

Több száz nyári és alkalmi ruhával várjuk! Nincs minden ruhából minden méretben, de minden méretben sok féle ruha közül tud választani. A fenti képen csak ízelítőt láthat, a teljes választékot üzletünkben tudja megtekinteni.

Jöjjön el üzletünkbe és válassza ki az Önhöz illő ruhákat!

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Íme egy kis ízelítő ruha kínálatunkból, de ez nem minden.

A legtöbb ruha nem is szerepel a weboldalon, és ruhák esetében a próbát is fontosnak tartjuk, ezért ez az ajánlat online nem elérhető.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0