Öltözködési és stílustanácsadás
a Lady Sale-ben!

Kedves Lady Sale vásárlók, szeretnék bemutatkozni Önöknek:

Vilmányi-Kiss Anita vagyok, személyi stylist, divattanácsadó. 2004-óta foglalkozom stílus tanácsadással.

Különböző korú, és alkatú Hölgyeknek segítek abban, hogy ruhatáruk tökéletes, és az egyéniségükhöz a legjobban illő legyen. Hitvallásom, hogy minden Hölgynek joga van csinosan és divatosan öltözni: kortól és alkattól függetlenül, hisz ezáltal lesz magabiztosabb és élvezetesebb az élet.

A Lady Sale üzlet azzal lepi meg Önöket, hogy bevezet egy új szolgáltatást, amit remélem, hogy hamarosan minden Hölgy igénybe vesz majd! Ez az üzlet, azzal az előnnyel rendelkezik – sok más női ruha bolttal szemben -, hogy itt a molettebb testalkatú hölgyek is csinos és divatos ruhákat találnak.

Segítségemmel a plus size ruhák közt is éppúgy megtaláljuk azokat a darabokat, amelyek tökéletesen illenek egy adott alkalomra vagy csupán praktikus megoldást jelentenek a hétköznapokban.

Hölgyeim, félre az aggályokkal, hogy „rám nehéz szép és alkalomhoz illő ruhát találni”!

Mit is jelent ez konkrétan?

Megkönnyítem üzletünkben a vásárlást úgy, hogy egy egész órán át csak Önre figyelek, minden kérdésére, kételyére válaszolok, ellátom színtanácsadással, és annyiszor próbálom Önnel a ruhát, amennyiszer csak közösen nem gondoljuk azt: összeállítottuk a tökéletes szettet!

Tudom, most azt gondolja, de hisz én tudok egyedül is vásárolni…

Ez így is van, de higgye el nekem, minden nőnek jól jön egy kis szakmai segítség, hogy melyik az a tökéletes ruha, ami a legjobban illene az Ön stílusához. Ha épp nincs mit felvenni:

– egy céges rendezvényre
–  kedves családi összejövetelre
–  egy első randira 🙂
–  esküvőre
–  bálba
–  új munkahelyre
–  vagy mondjuk az operába…

Foglaljon egy időpontot, garantálom, hogy csodás új ruhákkal, és egy nagyon jó élménnyel fog távozni, hisz ez az óra csak Önről szól majd!

Szeretettel várok minden kedves régi és új vásárlót, hogy együtt megtaláljuk azokat a ruhadarabokat, amelyek tökéletesen illenek az egyéniségéhez. Varázsoljuk újjá meglévő ruhatárát!  Ha velem tart se a minőség, se a megjelenés szempontjából nem kell kompromisszumot kötni!

Erre a Lady Sale üzlet széles árukészlete a garancia, illetve az én segítségem, és szaktudásom.

Az öltözködési tanácsadás díja 20.000 Ft lenne, de a Lady Sale jóvoltából ez a szolgáltatás Önnek most teljesen ingyenes.

Azt javaslom éljen ezzel a lehetőséggel!

Várom minden megújúlni vágyó Hölgy jelentkezését!

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud. Miután elküldte az űrlapot, a megadott telefonszámon hamarosan keresni fogom és megbeszélünk egy mindkettőnknek alkalmas időpontot.

Üdvözlettel:
Vilmányi-Kiss Anita
stílustanácsadó

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0