Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Tegye jobbá a Földet! Nem kell hozzá más, csak néhány lyukas zokni.

Minden darab használt zokni 100 Ft-ot ér most a Lady Sale-ben!

A Föld napja (április 22.) alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, melyekkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?

Különleges zoknigyűjtést rendezünk ezen a héten. Minden használt kinőtt, lyukas zokniért darabonként 100 Ft értékű vásárlási utalványt kap tőlünk. Lehet a zokni női, férfi vagy gyerek, pár vagy félpár. (Nejlonharisnya nem jó.)

A használt zoknikért kapott utalványokat akár azonnal, de legkésőbb 2022. november 30-ig válthatja be, zokni kivételével bármilyen más termékre.

Vásárlónkként maximum 40 db zoknit váltunk utalványra. Kérjük, csak tiszta zoknikat hozzon.

A használt zoknikból szigetelőanyag, geotextilia vagy bútoripari alapanyag készül.

Minden tonna újrahasznosított zokniból egy egész focipályányi szigetelőanyag (tűnemezelt filc) készül, rengeteg ivóvíz és energia megtakarításával.

Ma tegyen meg annyit a Földért, hogy átnézi a fiókjait és a nem használt zoknikat elhozza a Lady Sale-be, hogy ne a szemétben fejezzék be pályafutásukat.

Az ajánlat csak regisztrált törzsvásárlók számára érhető el. Regisztráljon most és még egy ajándék kendőt is kap!

 

Ajánlatunk 2022 április 23-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha most regisztrál, kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0