Vásároljon 2 db alkalmi ruhát és az olcsóbbat fél áron kapja!

+

Minden második szoknyát 50%, minden harmadik szoknyát 90% kedvezménnyel kap meg.

A következő hónapokban rengeteg esemény lesz, melyekre illik alkalmi ruhában megjelenni. Szalagavatók, céges és családi karácsonyi rendezvények, szilveszteri bulik, színházlátogatás, egy különleges vacsora, vagy egy esküvő. Ha Ön is hivatalos legalább két eseményre a közeljövőben, akkor érdemes eljönnie hozzánk, mert most két alkalmi ruha együttes vásárlása esetén, az olcsóbbat 50% kedvezménnyel kapja meg.

A ruhák mellett alkalmi szoknyák nagy választékával is várjuk. A szoknyákból a másodikat 50%, a harmadikat (legolcsóbbat) 90% kedvezménnyel kapja meg.

Egyes alkalmi ruhákat és szoknyákat megrendelhet lejjebb görgetve a webshopból vagy jöjjön el, és válogasson üzletünk teljes kínálatából!

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

1–18 termék, összesen 21 db

Ajánlatunk 2022. november 19-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0