Ez most a legjobb pillanat, hogy megvegye
az
alkalmi ruhát, amiben az ünnepeken ragyogni fog!

Most minden alkalmi ruha mellé választhat egy másodikat 50% kedvezménnyel!

Mi számít alkalmi ruhának?

Minden alkalmi ruha, amit alkalomra kíván felvenni. Például alkalmi ruhának számít egy sötét szoknya vagy nadrág és a hozzá tartozó blúz. Ebben az esetben a blúz és a nadrág közül az olcsóbbat már fél áron kapja. Minden alkalomra megtaláljuk az ideális öltözetet, 36-tól, 54-es méretig. Ha lejjebb görgeti az oldalt talál rengeteg alkalmi ruha ajánlatot, amit akár online is megrendelhet és a kedvezményt a rendszer automatikusan számolja, amint egy második darabot is betesz a kosárba. Csak nehogy azt higgye, hogy amit itt lát a weben az a teljes alkalmi ruha kínálatunk, mert ez nem így van, az üzletben ennél sokkal-sokkal többféle alkalmi ruha közül választhat.

Szívesen hord szoknyát? 

Akkor van még egy jó hírem. Minden szoknya mellé választhat egy második szoknyát fél áron és egy harmadikat 90% engedménnyel.
A szoknyákat is megvásárolhatja online és a kedvezményét a rendszer automatikusan kiszámolja, de a szoknyákra is igaz, hogy a sok vegyes egyedi darabot a webáruházban nem tudjuk bemutatni, ha ezeket is látni szeretné, akkor el kell jönnie hozzánk. Kattintson ide: ízelítő a szoknyákból 

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0