5.000 Ft-os karácsonyi utalványt kap ajándékba…

…ha november 11-ig ellátogat üzletünkbe! 

Tudom, most ott motoszkál a fejében a kétely, nem szoktak ruhaboltok csak úgy 5.000 Ft-os utalványokat ajándékozni.

Nyugodjon meg, nincs ebben semmi átverés! Őszintén megmondom, arra számítok, hogy miután átadjuk Önnek az utalványt nem fogja kitépni a kezünkből és kirohanni a boltból, hanem körülnéz az üzletben, megnézi, hogy mire lehetne elkölteni. Ha úgy dönt, hogy azonnal vesz egy pihe-puha 9.990 Ft-os pulóvert, és erre rögtön felhasználja az ajándékba kapott utalványát és csak a maradék 4.990 Ft-ot fizeti ki, az is rendben van.

De mivel nagyon jó a téli választékunk bízom benne, hogy megragadja majd az alkalmat, és több dolgot is fog vásárolni.
Gyapjúszövet kabátot, bélelt dzsekit, bélelt nadrágot, pulóvert, szoknyát, blúzt, alkalmi ruhát egyszóval bármit, amire a télen szüksége lehet.

Hogy kaphat 5.000 Ft + 5.000 Ft értékű utalványt ajándékba?

Ha a vásárlása teljes értéke, amit a pénzárban készpénzben vagy bankkártyával kifizet, eléri a 30.000 Ft-ot, akkor ajándékba kap még egy 5.000 Ft-os karácsonyi utalványt és akkor már 10.000 Ft-tal lesz gazdagabb, csak azért, mert a Lady Sale-ben vásárolt ruhát a télre.

Az utalványokat szeretettel adjuk, ha akarja, akár azonnal elköltheti, de erre jövő év november 30-ig bármikor lehetősége van. Az utalvány egyébként karácsonyi ajándéknak is tökéletes.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0