Így vegyen alkalmi ruhát 9.990 Ft-ért!

Óriási alkalmi ruha készletünkből több mint 500 db-ot egységesen 9.990 Ft-ra áraztunk.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezek hibátlan, tavaszi/nyári alkalmi ruhák, egyetlen „bűnük”, hogy fajtánként/méretenként 1-1 db van belőlük, viszont 36-56-os méretig, minden méretben sokféle ruha van. Tehát, ha 9.990 Ft-ért szeretne alkalmi ruhát, csupán annyit kell tennie, hogy kicsit több időt szán a keresgélésre és próbára. Természetesen felkészült, türelmes kollégáink segítségére lesznek.

Ha Ön nem szeret a keresgéléssel bíbelődni, akkor is érdemes eljönnie, mert a teljes, több mint ezer darabos alkalmi ruha kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit, akár egy szoknya-blúz kombinációra, alkalmi ruhára, kosztümre, blézerre akár egy örömanya kompléra vágyik.

Sok alkalmi ruhát megrendelhet a webshopból is, de mivel a 9.990 Ft-os ruha készlet nagyon vegyes, így abból csak néhány rendelhető (itt az oldal alján), viszont a boltban akár órákig válogathat kényelmes próba lehetőséggel, türelmes, szakértő segítséggel!

 

 

Ajánlatunk 2023. május 6-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0