Alkalmi ruhák minden alkalomra

Ha most felpróbál egy alkalmi ruhát, ajándékot kap.
Ha meg is vesz egyet, még több ajándék lesz az Öné.

 

Az alkalmi ruha kiválasztása általában nehéz feladat. De nem a Lady Sale-ben!

Óriási választék

Nálunk óriási (közel ezer darabos) alkalmi ruha kínálatból válogathat. A szoknya/nadrág + felső összeállítástól az alkalmi ruhák, kösztümök, blézereken át az örömanya komplékig rengeteg féle öltözék közül választhat így biztosan megtalálja az alkalomhoz, a stílusához és a pénztárcájához illő öltözéket.

Páratlan kiszolgálás

Felkészült eladóink nagy szakmai tapasztalattal és türelemmel segítenek Önnek. Sőt, ha szeretné, stylistunk is a rendelkezésére áll öltözködési tanácsadással (a stylist szolgáltatás ingyenes, de időpont egyeztetés szükséges. Foglaljon most ide kattintva: Öltözködési tanácsadás)

Az ajándékok

Ha ezen a héten eljön üzletünkbe és felpróbál legalább egy alkalmi ruhát, kap egy 2000 Ft-os vásárlási uatlványt, melyet március végéig használhat fel. Ha meg is vásárol egy vagy több alkalmi ruhát vagy öltözéket (szoknya/nadrág + felső), akkor egy 5.000 Ft-os november 30-ig érvényes vásárlási utalványt kap mellé.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Figyelem!

Ezt az ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe.
Vásárláskor kérni fogjuk a regisztrációhoz használt e-mail címét. Ha nem biztos benne, hogy regisztrálta e-mail címét, akkor inkább töltse ki újra az űrlapot.

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0