Ha otthonról hozott szatyorba vásárol 30% kedvezményt kap
minden női ruhára, ami belefér 

Magyarországon az utóbbi három évben sikerült a műanyagzacskó fogyasztást a felére csökkenteni, de még így is évente 800 millió nejlonszatyrot használunk el, amelynek többsége egy használat után a szemétbe kerül

Nekem személy szerint, és a Lady Sale ruhaboltnak is nagyon fontos a környezetvédelem.

Amióta bevezettük, hogy csak kérésre, és 50 Ft-os áron adunk nejlonszatyrot, azóta a zacskófogyasztásunk a korábbi töredékére, 8%-ra esett. Mondhatjuk, úgy is, hogy a zacskók 92%-ra valójában soha nem is volt szükség.

Erre az eredményre, amit az Ön támogató együttműködése nélkül nem érhettünk volna el, nagyon büszkék vagyunk.

Néha, szerencsére egyre ritkábban, fordul elő, hogy egy-egy vevőnk megrökönyödik azon, hogy a megvásárolt termékeket nem csomagoljuk automatikusan egy nejlonszatyorba.

Persze az esetek 8%-ban tényleg kell valami, amiben elviszi a vevő az árut, és ha nem hozott magával szatyrot, akkor két választása van. Vehet egy eldobható szatyrot 50 Ft-ért vagy egy többször használható mutatós plasztiktáskát 500 Ft-ért.

Ehhez az 50 vagy 500 forinthoz ragaszkodunk, akkor is, ha egy ötvenezer forintos vásárlásról van szó. Nejlonzacskót ingyen nem adunk.

Inkább megfordítjuk ezt a dolgot!
Azt a vevőt bőségesen megjutalmazzuk, aki hoz magával szatyrot.

Augusztus 14-19-én zárásig, ha bármilyen otthonról hozott szatyorba vásárol, akkor mindazt, ami a szatyorba belefér 30% kedvezménnyel viheti haza.

Bármi belekerülhet a szatyorba, akár eleve leárazott termékek is. Minden kedvezményt, utalványt elszámolunk és végül a fizetendő végösszeget, még 30% kedvezménnyel csökkentjük. Ezzel a nagy, és mindenre kiterjedő kedvezménnyel szeretnénk elérni, hogy ezentúl mindig legyen a táskájában egy szatyor és más üzletekben is mondjon nemet a műanyagzacskóra!

Most azonnal tegyen egy szatyrot a táskájába, és jöjjön! Azaz, előtte még regisztráljon a lenti űrlapon, ha még nem tette meg, mert ajánlatunk csak regisztrált törzsvásárlóinknak szól.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0