Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Lady Sale Női Ruha Outlet
Bp. VI. Jókai u. 28. (A Nyugatitól 2 percre),
+36 20 94 777 34
Nyitva tartás:
H, K, SZe, P: 10-19, CS: 10-20, Szo-V: 9-17

Annyi ajándékot kap fent, amennyit vásárol lent!

Vigye el a fél boltot ingyen! Csak szombatig!

Vásároljon be a földszintünkön, nyári ruhákból, halásznadrágokból, topokból, tunikákból vagy nyári rendezvényekre, esküvőkre való együttesekből és a földszinten elköltött összegnek megfelelő értékben vihet el teljesen ingyen termékeket az emeletünkről.

Az emeleten talál alkalmi és nyári ruhákat, kosztümöket, blézereket, esőkabátokat, nadrágokat, szoknyákat, és ezeket mind ingyen elviheti a földszinti vásárlása értékében. 

Tegyük fel, hogy a földszinten 20 ezer forint értékben választ termékeket. Ezután mindenképpen érdemes felmennie az emeletre, hiszen az ott lévő termékek közül 20 ezer forint értékben választhat ajándékokat. Akkor sincs baj, ha az ajándékok értéke történetesen 22 ezer forint lenne. Ilyenkor két választása van vagy kifizeti ezt a 2 ezer forint többletet vagy választ még valamit a földszinten, ami legalább 2 ezer forintba kerül és azt veszi meg, így növelve a hazavihető ajándékok értékét. 

Ajánlatunk 2021. július 17-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze. Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor a linkre kattintva most megteheti: regisztrálok

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0