Ékszerek alkalmi ruhákhoz

Keszler Ágnes ékszerkészítő munkái

1. Kristály-ezüst, smaragdzöld-ezüst ékszerszett

Az első képen látható szett kristály színű superduo gyöngyökből és japán kásagyöngyökből készült, hozzá illő karkötővel, francia biztonsági alapra dolgozott kristály színű rivolit magában foglaló fülbevalóval.

A smaragdzöld szett ugyancsak smaragdzöld superduo gyöngyökből és ezüstszínű japán kásagyöngyökből készült, hozzá cseh préselt és csiszolt bogyós fülbevalót készítettem, rozsdamentes acél fülbevalóalapra. Igény esetén más színben is rendelhető.

Nyaklánc ára: 19.000.-

Karkötő ára: 9.000.-

Fülbevaló ára: 5.200.- (kristály színű), 3.500 (Smaragd színű)

Egész szett ára: 30.000.-

2. Fűzöld-ezüst szett

Ezüst és fűzöld színű superduo gyöngyökből fűztem, ezüstszínű japán kásagyöngyökkel. Fűzöld kristályos fülbevaló tartozik hozzá.

Nyaklánc ára: 13.900.-

Fülbevaló ára: 3.500.-

Szettben: 21.000.-

3. Arany-púderrózsaszín nyaklánc

Hálós fűzési technikával készült ez az elegáns, púderrózsaszín cseh tekla és halvány rózsaszín kristály bicone gyöngyökből és japán kásagyöngyökből készült nyaklánc. A közepén aranyszínű fém gyönggyel és egy pazar arany tekla gyönggyel díszítettem, amely az egyszerű bogyós fülbevalóban is visszaköszön.

Nyaklánc ára: 19.000.-

Fülbevaló ára 3.500.-

Szettben: 21.000.-

4. Fekete-hematit-ezüst PRAW nyaklánc macskaszem hímzett medállal

Macskaszem medált hímeztem körbe csodás japán kásagyöngyökkel, majd az egészet egy PRAW (Prismatic Right Angle Wave) technikával, cseh préselt és japán kásagyöngyökből készült „kukac” nyakláncra dolgoztam rá.

Nyaklánc ára: 22.500.-

5. Púderrózsaszín-mályva színű spirálos nyaklánc/ Kék-fehér spirálos nyaklánc

Négyféle színárnyalatú superduo gyöngyökből fűztem ezt a vidám, spirálos nyakláncot, amelynek végét japán kásagyöngyök egészítenek ki. A nyaklánc acél dróton nyugszik, hogy formáját szebben megtartsa.

Ára: 19.000.-

6. Soksoros csavart tekla nyaklánc

Gyöngyház színű, óarany, narancs és borvörös színű tekla gyöngyökből fűztem ezt a soksoros, csavart nyakláncot. Hossza lánchosszabbítóval állítható.

Ára: 12.000.-

7. Fekete-nikkel színű, V formájú kristályos nyaklánc

Pondo stich technikával készült, tengernyi bicone kristály gyöngyökből és japán kásagyöngyökből fűzött elegáns nyaklánc.

Ára: 16.900.-

8. Rózsakvarc kristályos szett

Rózsakvarc ásványgyöngyökből készült, Swarovski kristály montee gyöngyökkel díszített bájos szett. Igény esetén más ásványgyöngyből is rendelhető (az ár az ásványgyöngy fajtájától függően változhat).

Nyaklánc: 19.900.-

Karkötő: 11.000.-

Fülbevaló: 6.800.-

Az egész szett: 35.000.-

9. Arany-fehér bogyós szett

Külön fűzött gyöngybogyókból, cseh aranyszínű bicone gyöngyökből és cseh préselt gyöngyökből áll ez a lánccal kiegészített hosszú nyaklánc (100 cm), amely egysoros vagy kétsoros nyakláncként is viselhető. Hozzá illő karkötő, fülbevaló is tartozik a készlethez.

Nyaklánc ára: 22.000.-

Karkötő ára: 6.000.-

Fülbevaló ára: 6.500.-

Egész szett: 30.000.-

10. Málnapiros-rózsaarany csavart nyaklánc és karkötő

Csavart herringbone technikával fűzött vidám nyaklánc japán kásagyöngyökből, gyöngyből fűzött gyöngykupakkal a végén.

A teljes szett ára: 27.800.-

11. Smaragdzöld-ezüst kristályos nyaklánc kristály fülbevalóval

Smaragdzöld csiszolt fánk és bicone formájú gyöngyökből és japán kásagyöngyökből fűzött csillogó, elegáns nyaklánc, hozzá illő kristályos fülbevalóval

Nyaklánc ára: 15.500.-

Fülbevaló: 3.500.-

Szettben 18.000.-

12. Halványlila-fehér spirálos szett

Japán szalma és kása és cseh kásagyöngyökből orosz spirál technikával fűzött vidám, nyári nyaklánc és karkötő szett.

Nyaklánc: 19.000.-

Karkötő: 9.000.-

Szettben: 27.000.-

Medálok

1. Irizáló kék kristályos medál

13×18 mm-es irizáló színű kristályt foglaltam körbe japán kásagyöngyökkel és csiszolt fánk gyöngyökkel. A medál mérete 4×3 cm. A nyaklánc nem tartozik hozzá, igény szerint rendelhető.

A medál ára: 6.500.-

2. Arany filigrános hímzett medál arany-gyöngyszín fűzött nyakláncon

Csodás, élére állított négyszögletű arany filigránt díszítettem ki cseh és japán gyöngyökkel. A hímzés hátulját puha ultrasuede (velúr utánzat) borítja a kellemesebb viseletért. A nyakláncot körkörös chenille stich technikával fűztem japán gyöngyökből és cseh tekla gyöngyökből.

A nyakék ára: 28.000.-

3. Rózsakvarcos virág medál és fűzött nyaklánc

Rózsakvarc ásványkabosont díszítettem ki japán és cseh gyöngyökkel ebben a medálban, majd orosz spirál technikával fűzött nyaklánca helyeztem.

A nyakék ára: 28.000.-

4. Kámeás hímzett medál kétsoros igazgyöngy nyakláncon

Hófehér kámeát díszítettem ki strasszlánccal, japán gyöngyökkel, majd az ultrasueddel bevont medált kétsoros igazgyöngy nyakláncra helyeztem.

Ára: 36.000.-

5. Bronzonit és egyéb ásványkabosonos topáz-fekete hímzett, rojtos medál, spirálos nyakláncon

Egy 30×40 mm-es bronzonit, és más ásványtörmelékeket tartalmazó kabosot díszítettem ki topáz színű kristályokkal és japán gyöngyökkel. A hátulját puha bronzszínű textilbőr fedi, a lánc rész spirál technikával készült japán és bicone kristály gyöngyökből. A rojtok cseh és japán gyöngyöket rejtenek. Mutatós, tekinteet vonzó viselet.

Ára: 33.500.-

6. Ametiszt szív medálos nyakék hozzá való ametiszt kabosonos fülbevalóval

Csodás ametiszt szív, ovális és csepp kabosonokból készítettem ezt a pazar, hímzett medált, amelyet körkörös peyote technikával készült gyöngyhurka, és ametiszt ásványgolyókból készült  nyakláncra dolgoztam rá.

Hozzá tartozik egy ugyancsak ametiszt ásványkabosonokat és mélylila színű kristályt tartalmazó hímzett fülbevaló.

A nyakék ára: 33.900.-

A fülbevaló ára: 13.000.-

7. Aragonit szív medálos nyaklánc, hozzá illő aragonit csepp fülbevalóval

Egyedi aragonit ásványból készíttetett szív csiszolat fekszik ennek a bájos medálnak a közepén, amelyet strasszlánc, cseh és japán gyöngyök, rózsák díszítenek. A fülbevaló ugyancsak egyedi csepp alakú csiszolatból készült, kristállyal díszítve. mindkét ékszer hátulját puha fehér báránybőr fedi. A nyakláncot körkörös herringbone technikával fűztem.

Nyaklánc ára: 27.000.-

Fülbevaló ára: 11.000.-

8. Kék korall szíves hímzett medál

Csodás festett korall csiszolat és ugyanolyan színű kristály alkotja ezt a medált, amelyet rózsával, strasszláncokkal díszítettem ki. A medál hátulját puha fehér báránybőr fedi.

A medál ára: 15.000.-

Tekintsék meg további hímzett és fűzött ékszereimet!

www.keszleragnesdesign.com

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ajánlatunk 2023. május 27-ig, vasárnap éjfélig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0