Minden dzseki teljes árát,
minden szövetkabát, pulóver és mintás felső
fele árát visszakapja vásárlási utalványban!

Jöjjön el üzletünkbe vásároljon egy vagy akár több dzsekit és a készpénzben vagy bankkártyával fizetett teljes összeget vissza adjuk vásárlási utalványban.

Ha szövetkabátot, pulóvert vagy mintás felsőt vásárol, akkor pedig a készpénzben vagy bankkártyával fizetett összeg felét kapja vissza vásárlási utalványban.

Az utalványok 2024.11.30-ig bármilyen termék vásárlásakor, akár több részletben is felhasználhatók. Az utalvány egy részét kérheti 5.000 Ft-os (szép grafikával ellátott) címletekben, amiket el is ajándékozhat.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Figyelem!

Ezt az ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe.
Vásárláskor kérni fogjuk a regisztrációhoz használt e-mail címét. Ha nem biztos benne, hogy regisztrálta e-mail címét, akkor inkább töltse ki újra az űrlapot.

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Íme egy kis ízelítő választékunkból. Webáruházunkba nem tudunk minden terméket felölteni, ezért, ha tud, jöjjön el üzletünkbe, ahol ennél jóval több féle szebbnél szebb ruha közül válogathat.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0