TUTI KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÖTLETEK HÖLGY ISMERŐSEINEK!

MÁR CSAK ENNYI IDŐ VAN KARÁCSONYIG:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Közeleg Karácsony napja, ha most nem cselekszik az ajándékok beszerzésének ügyében, megint jöhet az eszeveszett kapkodás.

Feleségének, édesanyjának, hölgy rokonának, kollégáának, ismerősének vásároljon ajándékot a Lady Sale-ben!

Az beszerezheti személyesen vagy megrendelheti webáruházunkban.

A megfelelő ruhadarab kiválasztásában szívesen segítenek kolléganőink személyesen az üzletben vagy rendelés esetén telefonon is, a +36 20 94 777 34 telefonszámon.

Ajándékok 15.000 Ft-ig.

Ki ne örülne a téli hideg időben egy szép pulóvernek? Sok féle pulóver közül választhat pamuttól a kasmír gyapjú anyagú darabokig.

Ha nem biztos a megajándékozandó hölgy méretében, eladóink segítenek megsaccolni, mekkora méretet válasszon, de ha mégsem jó a méret vagy nem tetszik a megajándékozottnak, akkor sincs semmi probléma, mert bármilyen termékre kicserélheti karácsony után. Fontos, hogy őrizze meg a blokkot!

Természetesen karácsonyi utalványt is vásárolhat nagyobb értékben, 5.000 Ft és 10.000 Ft-os címletekben.
Ha legalább 10.000 Ft értékben vásárol karácsonyi utalványt, ajándékba kap egy kendót vagy egy sálat, amit akár szintén elajándékozhat.

Ajánlatunk 2022. december 24-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0