Az öltözködési tanácsadó feltárja titkait

Kedves Anita, hogyan szoktad bemutatni magad, ha megkérdezik, hogy mivel foglalkozol?

Vilmányi-Kiss Anita vagyok, személyi stylist, divattanácsadó.

Mit csinál egy személyi stylist, divattanácsadó?

Különböző korú, és alkatú Hölgyeknek segítek abban, hogy ruhatáruk tökéletes, és az egyéniségükhöz a legjobban illő legyen.

Akkor máshogy teszem fel a kérdést: Mit csinál Vilmányi-Kiss Anita egy stílustanácsadás során, amitől boldogan, elégedetten, sokszor elérzékenyülve búcsúznak tőle az ügyfelei? 

Azt vallom, hogy minden nőben ott van a szépség, csak van aki ezt öntudatlanul igyekszik elrejteni. Nekem jó szemem van arra, hogy ezt a szépséget megtaláljam, és ha megvan, akkor az öltözködés segítségével kiemeljem. Amikor egy nő a tükörben meglátja, hogy amit eddig rejtegetni próbált az valójában szép, akkor megkönnyebbül és elönti a boldogság.

 

Mindig és mindenkiben megtalálod a szépséget? 

Nem nekem nehéz meglátni a szépséget, sokkal nehezebb elérnem, hogy ezt a szépséget az ügyfelem önmagában felfedezze. Akkor végeztem jól a munkám, ha egy másik nőt lát a tükörben, mint amikor bejött hozzám a tanácsadásra. Ez nekem is szenzációs élmény.

Mi okozza a legnagyobb nehézséget? 

A nők többségében téves hiedelmek élnek. A leggyakoribb, hogy bizonyos kor felett színeket tesznek tiltólistára. Van, aki gyakorlatilag az összes színt száműzi az életéből. Van aki egy bizonyos testsúly felett tilt meg magának ruhadarabokat. Pedig az életkor, a testsúly csak számok, nem ezek számítanak, az számít, hogyan érzünk, hogyan tudjuk elfogadni magunkat, hogyan leszünk önazonosak. Ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor fiatalabbnak és karcsúbbnak fog kinézni, mint ami a számokból következne.  Ezek a nők megkapják a bókot nőtársaiktól, hogy „Hú milyen jól nézel ki!” Ezeket a szavakat nem az irigység, hanem a meglepettség mondatja ki velünk. Pedig mindannyiunkban ott van ez a lehetőség kortól és alkattól függetlenül. Minden Hölgynek módja van csinosan és divatosan öltözni, hisz ezáltal lesz magabiztosabb és élvezetesebb az élet.

 

 

Jellemzően kik jelentkeznek öltözködési tanácsadásra?

A jelentkezőket három fő kategóriába tudnám besorolni.
A leggyakoribb, hogy valamilyen eseményen szeretnének „bombajól” kinézni. Ez általában valamilyen társasági esemény, osztálytalálkozó, születésnap, esküvő, házassági évforduló vagy egy randevú.
A második leggyakoribb ok, hogy új életet szeretnének kezdeni, és az új élet részeként a ruhatárukat is felfrissítenék. A harmadik gyakori ok a testalkat változása. A ruha ami korábban, jól állt már nem annyira tetszik. Az első eset viszonylag egyszerű, a másik két esetben komplett stílusváltást szoktam javasolni, mert úgy gondolom, hogy „A stílus az egyetlen módja annak, hogy elmondd ki vagy anélkül, hogy beszélnél.” Ezt a mondatot, majd tedd idézőjelbe, mert ezt nem én mondtam, hanem Rachel Zoe amerikai divattervező és én mélységesen egyetértek vele. 

Nyáron vagy télen nehezebb az öltözködési tanácsadás?

Már több mint húsz éve csinálom télen-nyáron. Nekem nem nehéz egyik évszakban sem. 🙂 Az kétségtelen, hogy nyáron jóval kevesebb ruhadarabot viselünk. Nehezebb eltakarni azt, amit el szeretnénk takarni, de egyáltalán nem lehetetlen. Sőt mint korábban mondtam, nem is biztos, hogy el kell takarni, amit annyira szeretnénk eltakarni.

 

Bevallom egy kicsit belezavarodtam. Most akkor mit kell eltakarni, amit nem kell eltakarni? 

Na jó elmondom. A nők egy igen nagy száma túl szélesnek tartja a csípőjét, rejtegetni valónak a lábát vagy éppen a karját, kicsinek vagy túl nagynak tartja a mellét vagy a formájával elégedetlen. Szóval mi nők soha nem vagyunk magunkkal elégedettek. Amikor öltözködési tanácsot adok, nekem szét kell szálaznom ezeket az elégedetlenségeket. Van amit el kell takarni és van amit éppen ellenkezőleg, ki kell emelni. Szerencsére eltakarásra és kiemelésre számtalan trükk létezik a ruházkodásban még nyáron is, amikor szinte alig hordunk valamit.

Hogyan zajlik egy öltözködési tanácsadás?

Az első lépés, hogy a leendő ügyfelemben megérik a döntés a változtatásra. A legjobb, ha ezt azonnal közli velem azzal, hogy elküldi nekem az űrlapot, ami ezen az oldalon is megtalálható. Nem érdemes ezen sokat gondolkodni, mert a szolgáltatás a Lady Sale jóvoltából nem kerül semmibe, így veszíteni valója nincsen. Ha kitöltötte az űrlapot, akkor én a lehető legrövidebb időn belül visszahívom és megbeszélünk egy időpontot a találkozásra. Maga a tanácsadás másfél órás, néha még kicsit több is lehet. Az elején beszélgetünk, megismerjük egymást, miközben felmérem az igényeit. Ezután jöhetnek a ruhák. Addig próbálunk, amíg meg nem találjuk azokat, amelyek kiemelik a szépségét, amiről korábban beszéltem.

Üzensz valamit az olvasóknak? 

Hölgyeim, félre az aggályokkal, hogy „rám nehéz szép és alkalomhoz illő ruhát találni”! Jöjjön el hozzám és együtt megtaláljuk a szépséget!

Foglaljon egy időpontot, garantálom, hogy csodás új ruhákkal, és egy nagyon jó élménnyel fog távozni, hisz ez az óra csak Önről szól majd!

Szeretettel várok minden kedves régi és új vásárlót, hogy együtt megtaláljuk azokat a ruhadarabokat, amelyek tökéletesen illenek az egyéniségéhez. Varázsoljuk újjá meglévő ruhatárát!  Ha velem tart se a minőség, se a megjelenés szempontjából nem kell kompromisszumot kötni!

Erre a Lady Sale üzlet széles árukészlete a garancia, illetve az én segítségem, és szaktudásom.

Az öltözködési tanácsadás díja 20.000 Ft lenne, de a Lady Sale jóvoltából ez a szolgáltatás Önnek most teljesen ingyenes.

Azt javaslom éljen ezzel a lehetőséggel!

Várom minden megújulni vágyó Hölgy jelentkezését!

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud. Miután elküldte az űrlapot, a megadott telefonszámon hamarosan keresni fogom és megbeszélünk egy mindkettőnknek alkalmas időpontot.

Üdvözlettel:
Vilmányi-Kiss Anita
stílustanácsadó

  

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0