Alkalmi ruha vásár különleges,
rátalálási garanciával!

Különleges garanciával tarkított alakalmi ruha vásárt tartunk április 14-ig csütörtökig.

Ha szeretne húsvétra egy elegáns öltözetet, netán esküvőre, ballagásra, születésnapra vagy bármilyen más alkalomra készül, akkor feltétlenül érdemes minket meglátogatnia.

Alkalmi ruha választékunkkal mindenféle igényt ki tudunk elégíteni. Csak szánjon legalább 30-40 percet a megfelelő ruha megtalálására. Bízzon eladóink tapasztalatában! A legtöbb ruha nem úgy mutat a fogason, mint felvéve, ezért nagyon fontos a próba. Megígérhetem, hogy olyan ruhát nem fogunk eladni Önnek, amelyben nem néz ki jól vagy nem érzi jól magát. Addig fogunk újabb modelleket mutatni, amíg meg nem találjuk az igazit.

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja az alkalomhoz legjobban illő öltözetet, hogy felajánlunk egy különleges garanciát.

Ha legalább három alkalmi öltözetet felpróbál, akkor mindenképpen kap tőlünk egy 4000 forintos vásárlási utalványt.

Az utalványt akkor is megkapja, ha az egyik öltözetet megvásárolja, és akkor is ha azt mondja, hogy egyik sem az igazi és végül nem vásárol.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

1–30 termék, összesen 60 db

Ajánlatunk 2022 április 14-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha most regisztrál, kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0