Alkalmi ruha vásár különleges,
rátalálási garanciával!

Különleges garanciával tarkított alakalmi ruha vásárt tartunk csütörtökig. (április 6-ig)

Ha szeretne húsvétra egy elegáns öltözetet, netán esküvőre, ballagásra, születésnapra vagy bármilyen más alkalomra készül, akkor feltétlenül érdemes minket meglátogatnia.

Alkalmi ruha választékunkkal mindenféle igényt ki tudunk elégíteni. Csak szánjon legalább 30-40 percet a megfelelő ruha megtalálására. Bízzon eladóink tapasztalatában! A legtöbb ruha nem úgy mutat a fogason, mint felvéve, ezért nagyon fontos a próba. Megígérhetem, hogy olyan ruhát nem fogunk eladni Önnek, amelyben nem néz ki jól vagy nem érzi jól magát benne. Addig fogunk újabb modelleket mutatni, amíg meg nem találjuk az igazit.

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja az alkalomhoz legjobban illő öltözetet, hogy felajánlunk egy különleges garanciát.

Ha legalább három alkalmi öltözetet felpróbál, akkor mindenképpen kap tőlünk egy 4.000 forintos vásárlási utalványt.
Az utalványt 2023. november 30-ig bármire beválthatja üzletünkben.

Az utalványt akkor is megkapja, ha az egyik öltözetet megvásárolja, és akkor is ha azt mondja, hogy egyik sem az igazi és végül nem vásárol.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 Csak pénteken 220 db alkalmi ruha érkezett üzletünkbe. A teljes kínálat áttekintéséhez meg kell látogatnia minket. Egy kis ízelítőt a kínálatunkból itt talál: a webshopban 

Ajánlatunk 2023. április 6-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0