Minden örömanya, menyecske és alkalmi ruha mellé 5000 Ft-os ajándék utalványt kap

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha szeretne egy elegáns öltözetet, esküvőre, ballagásra, születésnapra vagy bármilyen más alkalomra, akkor feltétlenül érdemes minket meglátogatnia.

1000 db-os alkalmi ruha kínálatunkból biztosan megtalálja az igazit!

Alkalmi ruha választékunkkal mindenféle igényt ki tudunk elégíteni. Csak szánjon legalább 30-40 percet a megfelelő ruha megtalálására. Bízzon eladóink tapasztalatában! A legtöbb ruha nem úgy mutat a fogason, mint felvéve, ezért nagyon fontos a próba. Megígérhetem, hogy olyan ruhát nem fogunk eladni Önnek, amelyben nem néz ki jól vagy nem érzi jól magát. Addig fogunk újabb modelleket mutatni, amíg meg nem találjuk az igazit.

Bármelyik örömanya, menyecske vagy alkalmi ruhát választja,
kap hozzá egy 5.000 Ft-os vásárlási utalványt, amit akár azonnal, de legkésőbb november 30-ig beválthat, bármilyen termék vásárlásakor.

Ajánlatunk érvényes webáruházunkban és az üzletünkben történő vásárláskor is. Görgessen lejjebb, és nézze meg ízelítőnket vagy jöjjön el üzletünkbe és válogasson a teljes kínálatból!

Ajánlatunk 2023. április 22-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha most regisztrál, kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0