Ruhavásár óriási ajándékkal!

Ahány nyári ruhát, alkalmi ruhát, örömanya ruhát vagy kosztümöt vásárol,
annyi 10.000 Ft-os vásárlási utalványt kap!

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Utalvány abban az esetben jár, ha készpénzzel, bankkártyával vagy utalással fizet.
Az utalványok 2023.11.30-ig érvényesek és bármilyen termék vásárlásakor beválthatók. 

Tipp: Az utalvány remek ajándék is lehet. 

Válogasson kedvére a lenti termékekből! Megrendelheti online házhozszállítással vagy személyes átvétellel is, kényelmes próba lehetőséggel.

Nem lát itt olyan ruhát, amilyet keres? Jöjjön el üzletünkbe és válogasson a teljes kínálatunkból, amelyben több száz olyan ruhát talál, melyekből csak 1-1 db van, ezért nem kerülnek a webáruházba.

Az online rendelt termékekre is érvényes 100%-os időkorlát nélküli garanciánk, melynek részleteit a garancia menüpontban olvashatja el.

Tipp: Ha megrendeléskor a megjegyzés mezőben megírja nekünk mell, derék és csípőbőségét centiméterben, akkor a megrendelt termékek méretét visszaellenőrizzük és ha méretproblémát tapasztalunk, felhívjuk és egyeztetünk.

 

 

Ajánlatunk 2023. augusztus 12-én zárásig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0