s.Oliver raktártétel érkezett!

Lehet, hogy ez a tétel nem Önnek való…
de ha mégis, akkor nagyon jól jár vele!

Érkezett egy 450 db-os s.Oliver raktártétel, de bevallom, ez a vásár nem való mindenkinek. Nem való azoknak, akik szeretnek márkás termékeket drágán vásárolni, nem való azoknak, akik nem szeretnek sok ruha közül  válogatni és azoknak sem való, akik nem szeretnek vasalni, de nekik megalkottuk a „vasaláskönnyítő” kuponunkat, amit a 4. pontban részletesen bemutatok.

Az  s.Oliver raktártétel főbb jellemzői:

1. Mind új, hibátlan termék
Aki ismer minket, tudja, hogy nálunk nem kapható használt ruha – bár sokszor hihetetlenül kedvező áron vásárolhat, mégis csak új, minőségi darabokat árusítunk, és minden darabra pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

2. A raktártételekben általában nincsenek méretsorok, de minden méretből több féle fazont talál.
Az s.Oliver rakártételben 34-44-es méretig biztosan talál valami kedvére valót, ha megfogadja a következő két javaslatot. Jöjjön mielőbb, mert minél előbb jön, annál több féléből válogathat. Az ilyen tételeknél rettentő fontos, hogy elég időt szánjon a keresgélésre, hogy rátaláljon a tuti darabokra. Természetesen szakképzett, türelmes kollégáink is segítségére lesznek, mint mindig.

3. Az ára jóval kedvezőbb, mintha máshol venné meg
Az eredeti címkén szereplő árhoz képest kevesebb, mint a feléért juthat ezekhez a márkás termékekhez. Például: s.Oliver tavaszi-nyári felsők 3.990 Ft – 6.990 Ft, s.Oliver farmernadrágok: 10.990 Ft

4. Sajnos elég sok a gyűrött darab.
A teljes tétel zsákokban érkezett és ennek folyományaként elég sok termék gyűrődött meg. Ennek a problémának a megoldásán sokat gondolkoztunk. Ahhoz, hogy saját magunk vasaljunk ki ennyi ruhát, se eszközünk, se időnk nincs. Ha elvittük volna egy tisztítóba, ott az oda-vissza szállítással kb. 500 Ft/db-ra jött volna ki a vasalás.
Ezért inkább úgy döntöttünk, hogy megalkotjuk a „vasaláskönnyítő” kupont, ami úgy működik, hogy ha Ön egy olyan s.Oliver terméket vásárol, ami gyűrött, akkor visszakap 500 Ft-ot az árából, kupon formájában. Ahány ilyen terméket vásárol, annyiszor 500 Ft-ot kap vissza. A kupont 2024. november 30-ig bármilyen termék vásárlásakor felhasználhatja.

Ha Ön úgy gondolja, hogy ez az s.Oliver tétel Önnek való, jöjjön el és biztosíthatom, nem megy haza üres kézzel!

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Figyelem!

Ezt az ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe.
Vásárláskor kérni fogjuk a regisztrációhoz használt e-mail címét. Ha nem biztos benne, hogy regisztrálta e-mail címét, akkor inkább töltse ki újra az űrlapot.

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0