Minden egyszínű felsőhöz
extra matricát kap!

Így előbb összegyűlhet a 3 matricája, amiért egy 5000 Ft-os utalványt kap. Sőt, ha több felsőt vesz, egy új matricagyűjtőt is kezdhet, amit augusztus 31-ig lesz ideje tele ragasztani.

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az itt látható felsők minegyikéhez egy extra matrica jár. Rendelje meg itt és a matricát a csomagba tesszük vagy jöjjön be üzletünkbe!

Az online rendelt termékekre is érvényes 100%-os időkorlát nélküli garanciánk, melynek részleteit a garancia menüpontban olvashatja el.

Ha megrendeléskor a megjegyzés mezőben megírja nekünk mell, derék és csípőbőségét centiméterben, akkor a megrendelt termékek méretét visszaellenőrizzük és ha méretproblémát tapasztalunk, felhívjuk és egyeztetünk.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0