Tavaszköszöntő ajánlat

Megérkeztek az új tavaszi farmerszabású pamutnadrágok és az új tavaszi felsők.
És mivel mi vagyunk a Lady Sale, van egy szuper ajánlatunk is!

 

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ugye tudja, hogy a Lady Sale-ben minden vásárlás után a vásárlás értékének 5%-át jóváírjuk? Ha esik, ha fúj, ez mindig így van. Amit nálunk a kasszában fizet, annak az 5%-át azonnal visszakapja.

Viszont mostantól április 1-ig, az 5 %-on, felül minden nadrág és tavaszi blúz vagy póló vásárlása után további 3.000 Ft-ot írunk jóvá a törzsvásárlói kártyáján. Még annyit szeretnék elmondani, hogy a 3.000 Ft-os visszatérítés a 3.990 Ft-os leárazott nadrágok esetén is jár.
Ha a nadrág vagy a felső kevesebbe kerül mint 3.000 Ft, akkor a teljes árat térítjük vissza. Ha utalvánnyal fizet a termékekért, akkor a visszatérítés nem lehet több, mint amennyit ténylegesen készpénzben vagy bankkártyával kifizet. Például, ha egy 5.990 Ft-os nadrág kifizetéséhez egy 5000 Ft-os utalványt is felhasznál, akkor csak a ténylegesen kifizetett 990 Ft-os fogjuk visszatéríteni. 

Néhány terméket itt a weboldalon is megrendelhet, a teljes kínálatból pedig üzletünkben válogathat.
Online rendelés esetén a csomagba tesszük az 5% + nadrágonként és felsőnként 3.000 Ft-os visszatérítést.

 

 

Ajánlatunk 2023. április 1-ig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0