Teljes öltözet gyakorlatilag ingyen!

 Vásároljon egy nadrágot + egy felsőt + egy bézert együtt és a teljes árát visszakapja vásárlási utalványban! 

Az akció időtartama:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nem tudott eljönni az üzletbe? Nem probléma. Rendelje meg a nadrág, felső, blézer szettet a webáruházban. A 2023. június 25-én vasárnap éjfélig leadott megrendelések mellé automatikusan betesszük a csomagba a teljes árral megegyező értékű utalványt. 
Az utalvány bármilyen termék vásárlására felhasználható 2023.11.30-ig.

Íme néhány kombináció, de ennél sokkal több féle lehetőség áll Ön előtt, állítsa össze a saját szettjét!

 

Válogasson kedvére a lenti termékekből. Megrendelheti online házhozszállítással vagy személyes átvétellel is, kényelmes próba lehetőséggel.

Ha nem szeretne rendelni, jöjjön el üzletünkbe személyesen!

Az online rendelt termékekre is érvényes 100%-os időkorlát nélküli garanciánk, melynek részleteit a garancia menüpontban olvashatja el.

Tipp: Ha megrendeléskor a megjegyzés mezőben megírja nekünk mell, derék és csípőbőségét centiméterben, akkor a megrendelt termékek méretét visszaellenőrizzük és ha méretproblémát tapasztalunk, felhívjuk és egyeztetünk. Online megrendelés esetén az utalványokat külön kérés nélkül is a csomagba tesszük. Az utalványok online és az üzletben is beválthatók 2023. november 30-ig. Most is, mint mindig igaz, hogy utalványért nem adunk másik utalványt, tehát csak a ténylegesen készpénzben vagy bankkártyával kifizetett összeget kapja vissza utalványban. 

 

 

Ajánlatunk 2023. június 24-ig, szombaton 17 óráig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunkat csak e-mail címmel regisztrált törzsvásárlóink vehetik igénybe. Ha Ön még nem regisztrált, akkor töltse ki az űrlapot!

Ha még nem regisztrált törzsvásárlónk és most regisztrál, akkor kap egy szép, mintás kendőt ajándékba, amit kiválaszthat üzletünkben akár vásárol, akár nem. Vagy elküldjük első online rendelésével a csomagban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0